Om meg

Mitt navn er Anders Woje Ellingsen. Jeg kaller meg Vaccinius ™. Vaksinius ® er registrert i Norge. Jeg er selverklært Jesu Kristi tjener, og jeg har skapt Trixnix. Trixnix er ment å være en by. Dette nettstedet viser de tolv grunnleggende steinene i murene til den byen, og en oversikt er gitt for å gi inngang til byen. Det er 12 porter til byen, 6 norske og 6 engelske.

Jeg er sinnssyk, så arbeidet mitt er sinnsykt fint.

Ikke alle vil komme inn i paradiset, selv om de besøker staden, og selv om de undersøker den nøye. Å bli kjent med staden er ikke alle gitt. Der er imidlertid 12 porter.

Klikk "Trixnix oversikt" for å få oversikten. Og husk, hvis du ikke går inn gjennom en port, komfortabel ved så å gjøre, er du bare en røver og en innbruddstyv.

Lovet være Herren Jesus Kristus, vår Gud! Alt jeg har laget har jeg laget ved tro på Kristus.

Vær velkommen!


MER UTFYLLENDE

Jeg heter Anders Woje Ellingsen. Jeg er norsk. Anders er Andrew på engelsk. Jeg ble født 29. juli 1963. Trondheim er min hjemby.

Min ferd i Gud startet i 1996. Jeg begynte da å se meg selv i lys av Gud.

Jeg ble konvertert høsten 1997. Jeg ante en forferdelig utvikling i samfunnet og en dag sto jeg opp i en forelesning på universitetet, som kristen. En kveld senere høsten 1997 knelte jeg ned, som nærmest psykotisk, foran den lukkede døren til en kirke i Oslo og ba Gud om hjelp til å stå imot ondskapen i samfunnet. Det tror jeg var utgangspunktet mitt.

Jeg ble utdannet til å være offiser i infanteriet. Da jeg sluttet i Hæren i 1995 var jeg fireårig kaptein, og instruktør ved Krigsskolen samtidig som jeg var stipendiat i ledelse og organisasjon i Hæren. Etter det tok jeg noen kurs ved Universitetet, nærmere bestemt en bachelorgrad i sosiologi med kurs i idéhistorie, før jeg ble psykotisk for første gang. Det fant sted våren 1997. Etter det gikk jeg gjennom en rekke alvorlige forstyrrelser. Jeg ble hentet av politiet og innlagt som opplagt psykotisk nesten tjue ganger.

Det som har reddet meg er min tro på Gud. Jeg kom altså til tro på Kristus i 1997, og Gud har ledet meg siden da. I dag er det klart for meg hva schizofreni er. Jeg har formulert hva schizofreni er, og jeg mener jeg har overvunnet det der.

Jeg vet at min egen schizofreni er lært, utløst av stress påtvunget meg. Jeg tror jeg har vært hypnotisert siden jeg var ungdom, og at jeg har vårt plaget gjennom hele livet, utsatt for kollektivt hat.

Jeg bor alene og jeg tilhører ikke noen kirke. I mange år har jeg brukt all min tid på å skrive dikt og presentere arbeidet mitt på internett. Jeg er blitt tatt vare på av Jesus Kristus, og jeg er veldig takknemlig.

Engelsk har jeg lært gjennom omfattende praktisk utdanning, først 9 årig grunnskole, deretter 3 års videregående skole og deretter 3 år ved Krigsskolen. Jeg har aldri bodd i et fremmed land. CSS og HTML har jeg lært ved erfaring over lang tid. Jeg har levd ved datamaskinen og laget blogger og nettsider for meg selv i mer enn ti år.

Jeg er nummer én. Jeg tar verden til den nye æraen ved å ta føringen. Jeg er ikke den eneste. Jesus er. Jesus var ovenfra. Jeg er nedenfra.

Jeg er ved Kristus. † Takk - Herre!